(Friskis &) Svettis!

Idag var luftfuktigheten i träningssalen likt den stillastående storstadsluften i Bangkok. Jag hade utan problem kunnat tänkt mig en "Carola-fläkt" faktiskt. Och när jag och Anette efter passet skulle gå därifrån avslöjade instruktören lite nervöst fnittrande att fläkten inte hade varit igång. Svettiga och ett uns besvikna fick vi alltså lov att inse att Gävle inte hade förvandlas till Bangkok idag heller.


Gävle?


En härlig helg!

En lung helg har snart passerat. Lugn i den formen att den inte innefattade någon utgång och inte mer än 2 stycken cider. Men nog har det gjorts massa andra saker och den där boken jag skulle läsa har inte blivit särskilt utnött om man säger så.

Fredag, lördag samt en stund idag har tillbringats en våning upp där det har flyttpackats för hela slanten. Min bästaste granne ska överge mig, och även om det överhuvudtaget (tack Emma =)) inte är lika ledsamt som när min förra granne flyttade så är det heller inte roligt. Vi har hunnit med många roliga stunder i den lägenheten och dem sparar jag nu som fina minnen. Huset blir inte detsamma när någon man har umgåtts så pass ofta med försvinner härifrån. Men så länge personerna i fråga inte försvinner ut ur mitt liv så är jag glad och nöjd. Glad och nöjd över att jag fått två underbara vänner!

På tal om att få, Rickard gav mig några saker han inte längre är i behov av och däribland en film om Jesus. Är jag i behov av den?? Och även om jag snällt sa att jag vid det här laget är lite mätt på Jesus och andra relgionsfilurer så ligger filmen nu på mitt bord. Så om någon är sugen på en filmkväll vet ni vem ni ska höra av er till =)

Kan inte låta bli att visa er dessa två bilder på Rickard när han ska ha ner sina saker ur skåpen ovanför sovalkoven. Det gick för övrigt bra att komma upp, men desto sämre att ta sin ner igen...hihi!



Igår kväll var jag tillsammans med Anette, Matilda, Maria, Niklas, Erik och Mange ute och åt samt såg Sverigematchen på Interpool. En mycket trevlig lördagskväll vill jag påstå! Och idag har det gjorts våfflor här hemma på brändströms. Sara och Jenny gästade huset och det blev en smarrig måltid med hemgjord blåbärssylt, hallonsylt och grädde. Min käre granne, som tagit sig ner från skåpet, hade turen att få göra oss sällskap.
  

Tack för en trevlig helg alla inblandade!


Unbeautiful.

Don't hang up, can't we talk
So confused it's like I'm lost
What went wrong, what made you go
Don't pretend you don't know
This is me I'm unchangable

When did we fall apart
Or did you lie from the start
When you said, it's only you
I was blind, such a fool
Thinking we were unbreakable

It was you and me, against the world
And you promised me forever more
Was it something that I said
Was it something that I did
Cause I gotta know what made me unbeautiful

I've been told what's done is done
To let it go and carry on
Deep inside I know that's true
I'm stuck in time, stuck on you
When we were still untouchable

It was you and me, against the world
And you promised me forever more
Was it something that I said
Was it something that I did
Cause I gotta know what made me unbeautiful

Wake up, wake up, wake up, wake up
Cause I'm only dreaming
Get out, get out, get out, get out
Get out of my head now
Because we're much better altogether
Can't let go

It was you and me, against the world
And you promised me forever more
Was it something that I said
Was it something that I did
Cause I gotta know what made me unbeautiful

Made me unbeautiful



Fin text och till viss del passar den mig just nu.

Min onsdag

Jag och Alex har faktiskt haft en effektiv pluggdag, tycker jag. Jag har kommit igång med läsandet till mitt andra PM och det känns på riktigt intressant denna gång. Imorgon har vi bokat ett grupprum hela dagen så vi slipper de högljudda stockholmstjejernas konstanta babbel, ibland orkar man bara inte. Vi har också varit engagerade studenter och röstat i kårvalet. Som tack fick vi en varsin påse gott&blandat...får man rösta igen ;)


Min bokskörd för dagen...

Blev sedan upphämtad av Maria och vi for ut till Ica Maxi, stannande först till på bolaget där Maria handlade upp halva lagret, haha! Vi passade också på att göra våfflor till middag för att fira att Jesus "blev till".

Maria med den lilla vagnen som var otroligt smidig att köra med mellan alla hyllor, speciellt när jag var chaufför.

Wille is back!

Vaknade imorse av att Wille förde massa ljud utanför fönstret. Jag förstod vad det betydde och kände att det inte skulle bli roligt att dra upp rullgardinen.

Jag är rätt säker på att Wille föredrar att ha ett gäng glada flickor i skopan istället för kall snö.

Har nyss kommit hem från en fika på stan med tjejerna (Anette, Matilda, Maria, Sandra och Ammie). Som vanligt en mycket trevlig kvällsaktivitet!

Imorgon väntar ännu en dag i bibblan och Alex har bestämt att vi ska vara där redan  kl 9.00, istället för 9.30 som vi brukar. Dels för att vi inte var där överhuvudtaget idag och dels för att vi ska öva på att kliva upp tidigt inför torsdagens föreläsning. Haha hon är rolig min studiekamrat! Hur skriver man egentligen ordet överhuvudtaget? Så, eller som två eller tre ord, nån som vet?



Ibland är det bra att vara lite sur

Rätt nyss hemkommen från ett "Anki-pass" och även fast jag inte var ett dugg sugen innan så gick det bättre än på länge. Jag använde mig nog av all irritation jag har känt under dagen och omvandlade den till energi som gjorde att jag studsade högre osv. Ibland är det bra att vara lite sur. Men nu är jag gladare igen.

Åh vad (skvaller)tidningarna skulle gå över vatten för att veta vad jag vet! Jag verkligen älskar den känslan. Makt.


Me, myself and i

En dag i bibblan tillsammans med Alex är avklarad. Vi har ett litet "mission" som inte går sådär jättebra... nu får vi ladda om och hoppas att det blir tredje gången gillt =)

Efter att ha läst Alex blogg där dessa bilder fanns, funderar jag på om jag inte borde bli skådespelerska istället. För visst ser jag flitig och ambitiös ut? (Vilket innebär att bilderna är ett skådespeleri)

 

På väldigt många av de bloggar jag brukar läsa är det ofta bilder på vad de har för kläder på sig. Så nu blir det premiär för mig att visa dagens outfit:

Skor Converse, jeansleggings Gina, linne och jacka HM

Nu har ni fått en stor dos av mig, haha... Men man får vara ego ibland, för det är ju faktiskt MIN blogg trots allt.

Iakttagelser

Jag gjorde några iakttagelser igår när jag var ute på min promenad som jag tänkte dela med mig av nu...
- Vad var så spännande i Aftonbladet, eller Expressen, att mannen var tvungen att läsa den samtidigt som han gick över övergångsstället?
- Varför kan inte folk ta bort sin julbelysning i träd och buskar, eller åtminstone låta bli att ha den tänd? Det är snart april för guds skull!
- Hur tänker människor som fortfarande har kvar julstjärnorna i föntren? Längtar de inte efter våren?
...Det finns uppenbarligen de som lever efter sångtexten; "julen varar ända fram till påska". Jag stör mig på dem!

Nu ser jag fram emot att traska bort till Maria om en stund och baka en kladdkaka medan hon ser på Gossip girl. Sedan ska vi kika på Wipeout och gotta oss lite, måste ju ladda batterierna till morgondagens plugg.


Ha en trevlig söndagskväll!


My hero

Hade en mycket trevlig lördagskväll med fröken Wiström. Sparzanza var sådär, jag hör liksom inte skillnad på låtarna vilket gör att det i längden blir lite enformigt. Men det var mycket "okänt" folk på Kåren och det är ju alltid roligt att se nya ansikten. Vi smaskade även på en nachotallrik och vitlöksbröd med tzatziki, till vårat vatten =)

 
  


Kvällens bästa låt var denna (som spelades i bakgrunden medan vi satt i soffan och åt, alltså inte av bandet)


Jag hittade den mycket passande till scener ur Bolt. Jag och Maria såg den igår, men det är absolut ingen höjdarfilm med tanke på att det är Disney. Vart tog de klassiska Disneyfilmerna med all fin musik vägen? Är det sånt här som gäller nu så har det verkligen gått käpprätt nedåt.

Nu väntar jag på ett samtal från min klockrena A-M, det ska bli ett sant nöje att höra hur resan på de sju haven har varit ;)

Min Mange!!

Herregud, jag glömde ju det viktigaste. Jag såg det inte komma men... Magnus Carlsson ska skilja sig! Min Magnus. Nu måste jag leta någon killkompis som tycker om killar som han, så jag kan få umgås med denna snygga människa. För jag antar att det aldrig lär bli han och jag. Hur mycket jag än hoppas och hur mycket jag än önskar.

Promis, rörmokare och kåren.

Att ha ett lokalsinne är överskattat.
Det blev en lååång promenad i förmiddags. Jag hittade fina videkissar som står i en vas på bordet och påminner mig om våren. Jag hamnade även lite "of road", eller så gick jag "obanat", som killarna i min Abisko-grupp skulle ha kallat det. Jag tror dock att detta kan bli ett bra tussilagoställe lite längre fram emot vårkanten, om jag hittar tillbaka...


Igår hade jag besök av Jenny, samt Sara som trodde att hon var rörmokare. Vattnet rinner nämligen mycket sakta ner i mitt handfat och det påstod sig hon klara av lätt som en plätt. Men jag kände inte för att göra mitt badrum till en bassäng så hon fick inte visa sina talanger, denna gång.

Ikväll väntar Kåren där det åter är dags för ett rockband att ställa sig på scenen, denna gång är det Sparzanza från Karlstad. Vi får se hur det låter, men först väntar Robinson tillsammans med Maria. Sedan hoppas jag att Alexandra och kanske någon till gör oss sällskap.

Helg!

Mitt litteratur-pm är  inskickat och ödet vilar nu i Jaris händer. Stackars Alex ringe just och berättade att hennes dator hade kraschat, vilket innebär att hon måste skriva om hela sitt pm. Vi funderade på om "Han där uppe" kanske blivit arg på henne eftersom hon skriver om ateism och där ena frågeställningen handlar om Guds existens, och därför straffat henne. 

Jag bytte ut kursböckerna mot en skvallertidning igår och hittade den här liknelsen. Varför finns aldrig några sådana i de böcker vi tvingas att läsa? Tänk vad mycket roligare det skulle vara...

 

På tal om nöje, för er som känner att Idol 2009 vore programet att slå igen i så kommer juryn till Gävle den 4/4. Vore skoj att se några "kända" ansikten i tv-rutan i höst =)


Kungen och drottningen på besök!

Får ett sms av Maria vid 17.30 där det står att kungen och drottningen ska visa upp sig på slottstrappan kl 18.00. Jag ligger som ett slakt i soffan, men hallå kungen och drottningen!! Klart jag skulle dit. Tjatade med mig Maria och vi gick i raskt tempo mot söder i mysbyxor. Jovisst, här klär vi inte upp oss för vem som helst =)



  


Uppklädda till tårna och glada efter vårat möte med ers majestäterna!


När jag ändå är inne på kungen så kommer här en bild på kungarna i dansbandsvärlden. Ja, åtminstone var dom det när Magnus var sångare. Jag och Maria tog nämligen vägen förbi Willys på hemvägen och där prydde denna vackra bild staketet, inte mig emot!



Detta var en perfekt avslutning på dagen där jag, Alex, Emma, Erik, Soffan, Peter och Sara har pluggat i bibblan. Ambitiösa som få!

Onsdag

Idag har bibblan åter haft finbesök, jag och Alex har fått en hel del gjort och imorgon hoppas jag blir klar med mitt PM. Vi varvade dock vårt skrivande med att titta lite på Lilla Sjöjungfrun samt lyssna på några av alla fantastiska Disneylåtar.
 
En glad Alex!                    

Eftermiddagen och kvällningen har spenderats på Flanörs café tillsammans med Anette och Matilda. Vi började lite smått med att smida planer inför vår lilla resa, samt till kommande helg. Det är nästan ett måste att ha något roligt att se fram emot när man sitter med huvudet i böckerna hela dagarna.

Jag vet, absolut inte min musiksmak egentligen, men jag gillar den...


Dead by April - Losing you

Tisdag

En underbar dag på många sätt.
Plugget i bibblan gick väl sådär, men tänk så goa vänner jag har, dom gör att det hela blir mycket lättsammare. Sedan blev det en glass i den härliga vårsolen med Maria. Jag provade den nya sandwichen som påminnde väldigt mycket om den "vanliga", så med andra ord var den smaskig. Men äter man glass måste man röra på sig så det blev en promenad och sedan tyckte Jenny att jag skulle följa med och träna. Och ska jag våga mig ut på stranden i sommar så fanns det bara ett alternativ, träning.

Idag fyller underbara lilla, förlåt, stora Oskar 3 år. Grattis sötnos!

Ett gott skratt förlänger livet!

Mitt word hade bestämt sig för att inte fungera idag så jag fick snällt gå till bibblan en sväng på förmiddagen för att skriva lite på mitt PM. Lagomt när jag kommit hem ringde Maria och frågade om jag ville komma till henne och äta våfflor. Såklart att jag ville, och de blev mycket goda efter att vi rättat till den lilla missen som innebar en smörgåsgrill istället för ett våffeljärn =)

Efter maten stannade jag och hjälpte Maria att svara på instuderingsfrågor om fett, protein, hälsa osv. Och faktiskt fanns en del kunskap kvar i huvudet efter kurserna vi läste under idrotten, alltid kul att märka att man inte bara lärde sig något för stunden. Hur som helst, jag satt med datorn och leta svaren på frågorna och hittade något som gjorde mig och senare också Maria lite konfunderade. Det var en lång lista men här kommer själva poängen...
"Mat tillvaratas olika och tar därför olika tid för kroppen att processa. Här följer en lista med ungefärliga tider för vanliga matvaror"
1 3/4 timme:
  • Avocado
  • Mango
  • Oliver
  • Sperma
  • HUR och NÄR hamnade den sista punkten under kategorin "VANLIGA MATVAROR"??

    Efter ett par goda skratt begav vi oss till Royal för ett träningspass. Där var det dags för nästa skrattanfall när jag råkade gå halvvägs in i duschen istället för in i omklädningsrummet. Inte lätt att hitta rätt varje gång!

    Måste till sist bara få uttrycka min irritation över människor som inte kan hålla sig till sanningen. Varför komma med bortförklaringar som bara är ren lögn? Antingen är man ärlig eller så struntar man i att säga någonting överhuvudtaget, anser jag. Det blir bara värre av att höra dessa lögner.


    Onödigt vetande

    Onödigt vetande 1:
    Kom hem från Maria 21.05 igår, låg i sängen 21.10, sov 21.11 (det kändes som det iallafall). Att spela fotboll tär på krafterna, och idag har jag dessutom ont på alla möjliga ställen. Det var ett tag sedan jag upplevde en träningsvärk som denna, MEN det var roligt att spela!

    Onödigt vetande 2:
    Idag är det pm-skrivande som står på mitt schema, ska även avsluta min vårstädning som påbörjades igår då gardiner, dukar mm byttes ut. Härligt att det går mot ljusare tider!

    Onödigt vetande 3:
    Det finns fler stjärnor än det finns sandkorn på alla världens stränder.


    Någon som tänkt spendera dagen i bibblan imorgon förresten?

    I en annan del av sätra.

    Jag är fortfarande tveksam över vad som hände igår. Men kanske går det bra för henne i Moskva, kanske inte. Jag och Jenny hade hur som helst en trevlig kväll framför tvn med godispåsen i högsta hugg och med kritsikt granskade ögon.

    Stötte dock på ett litet problem i början, vi kunde inte hitta varandra när vi skulle mötas. Jag gick och virrade runt någonstans i Sätra och när jag förklarade så förstod hon inte riktigt vart jag menade att jag befann mig. Vi kan säga såhär, det finns många stora parkerigsplatser i den stadsdelen! Tydligen såg vi båda ut som yra höns med en varsin mobil i örat, för det stannade en bil och frågade Jenny om hon letade efter en tjej, "isåfall kommer hon strax". Och det gjorde jag, haha!


    Camilla, här kommer bildbeviset jag lovade igår när Jenny äntligen tog mig till "the place".  Tänk så du och jag virrade runt i Sätra i timmar utan att hitta den där jäkla affären :)


    Imorse bar det av till Sätra igen där det ju skulle spelas match. Man kan säga att vi hade en halvlek var, och vi gjorde också ett varsitt spelmål. Tyvärr lyckades de även göra två hörnmål så vi förlorade till sist med 3-1. Vi hade ingen avbytare så jag trodde att jag skulle tänka; den som kom på att en fotbollsmatch ska hålla på i 90 min borde skjutas, men det gick bra och jag lyckades tom göra mål. Dagens bästa var dock när domare efter 2-0 målet säger till oss; "tänk 0-0 tjejer". Den karl måste ha läst vår blogg, för det där är en välkänd kommentar i vårat lag. Vi låg under med typ 8-0 en match och Lina ville pigga upp oss och och säger då alltså just de orden som domaren kläckte ur sig idag...

    Större delen av dagens tappra kämpar.


    Finaldags!!

    Jag hade inte tänkt att skriva något om kvällens final i Melodifestivalen, men när jag läste Matildas kommentar ändrade jag mig. Det är ju trots allt nu det gäller! Ikväll är kvällen med stort K, det är nu vi måste se till att rätt låt vinner. Troligtvis kommer vi inte ha någon chans i Moskva ändå, men lite heder har vi, så jag anser att vi inte skickar dit Af Ugglas.

    I år har jag ingen klockren favorit som förra året då det var Sannas Empty room som gällde. Nu håller jag lite extra på Sara Dawn Finer och Alcazar, men blir inte ledsen om EMD, Måns eller HEAT vinner. Däremot gräver jag ner mig i första bästa snödriva om Ugglan hoar snälla, snälla, snälla kl 22.05. Jag är inte heller särskilt förtjust i Emilia, Sofia eller Malenas opera för den delen. Molly Sandén och Agnes ligger någonstans mitt emellan, varken bra eller dålig.

    Kvällen ska hur som helst spenderas i Sätra där jag och Jenny ska vara hårda men rättvisa i vår bedömning. Jag tycker att alla borde ha ett "schema" (som Jenny kallar det), det är liksom pricken över i, prova! Gör ett eget eller köp Aftonbladets bilaga Klick.




    Artisterna i all ära, men här är kvällens huvudpersoner!

    Förmiddagen har spenderats på stan tillsammans med Maria, vi kände för att strosa runt lite i affärer och spana in vårens nyheter. Fick inget vårigt plagg med mig hem men däremot lite ansiktsprylar, har hört från olika håll att dessa ska vara bra. Och jag som oftast använder vatten och tvål när sminket ska bort måste börja skärpa mig, så jag tänkte prova dessa:

    Jag återkommer när jag vet om de förtjänar sitt beröm.

    Nu återstår det bara att önska er alla en trevlig kväll framför tv:n! =) (Och till dig Sara; en trevlig kväll på praktikplatsen, stackare...)

    ...nypremiär, nypremiär...

    Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men på söndag är det säsongspremiär för Laiks damer att spela match på11-manna plan. Vi har inte tränat på en sådan sedan förra säsongen och vår målvakt har inte stått i ett "stort" mål sedan dess. Kvällen innan är det som bekant Mellofinal vilket för många innebär utgång efteråt, samlingen är kl 07.15 i Ljusne så jag hoppas att alla tagit sig hem från efterfesten innan dess ;) Som om allt detta inte vore nog har jag läst något på våran blogg (http://laiklovers.blogg.se) som gör mig lite smått (läs mycket) orolig, motståndarna är inga mindre än IFK Gävle!

    Just det, nämnde jag förresten att jag ska vara med? Nej, tänkte väl det...

    Fatta vilket skämt! Inte rört en boll sedan cupen i Gävle för en månad sedan och dessutom haft en seg förkylning som inneburit noll träning...

    För er som känner att denna cirkus måste upplevas, så ses vi i Sätra kl 09.00 på söndag! Hah.




    Dagens...

    Dagens möte: Jag hittade min handledare! Eller ja, han hittade mig...  Vi hade ett trevligt (?) samtal och jag tror att det här kommer att bli bra, dock känner jag mig mer stressad över uppsatsen nu. Men det är långt kvar och jag ska hålla mig positiv såhär i början, för ju mer tiden tickar på desto mörkare lär tillvaron bli...

    Dagens bästa: Jag klarade tentan i stresskursen! Det behövde jag just nu, för det hade inte blivit mycke tid över att plugga till omtentan såsom min vårtermin ser ut...

    Dagens vårtecken : Trots att det sägs vara en otursdag tog jag, i glädjerus av tentaresultatet, fram min cykel för första gången i år. Och jag förstår om ni som känner mig alltför väl nu tror att ni måste besöka Gävle sjukhus. Men hör och häpna, så är inte fallet, jag cyklade nämligen till Willys och hem igen utan att någon olycka hann ske. Det mina vänner händer inte varje dag!

    Dagens väder: Snömängden i Ljusne är det dubbla jämfört med Gävle. Ibalnd är jag glad över att bo "i söder".

    Dagens mystiska: "Han-som-finns-här-men-som-inte-syns" har återigen problem med min musiksmak. Vissa låtar tycks falla honom i smaken, medan han sänker volymen betydligt under andra. När ska vi komma överens?


    Sol och ångestmoln

    En bra start på dagen!
    Vaknade av att kissen kom uppkrypandes i sängen och lade sig bredvid mig på kudden, puffade mig på kinden med sin kalla nos och ville att jag skulle klia henne under hakan. Tittade sedan ut mot fönstren i vardagsrummet och insåg att det inte snöade idag. Ibland behöver man inte mycket för att bli glad, tack och lov!


    Solen skiner över Ljusnan som slingrar sig bakom vårat hus...

    Imorgon ska jag träffa min handledare och diskutera uppsatsen. Har dock kommit på att jag kan ha ett litet problem... Vi ska ses i skolans café, men jag har ingen aning om hur han ser ut och vice versa. Hur ska jag veta att han är han? Det känns som att den klassiska filmrepliken "jag kommer att ha en röd ros i håret"  inte fungerar riktigt i den här situationen. Kanske kommer istället frågetecknet i mitt ansikte och ångestmolnet som förföljer mig snabbt att avslöja mig. Ha dessutom i åtanke att det återigen är fredag den 13:e imorgon... Hur det hela (ur)artar sig får ni veta i morgondagens episode av Sofie skriver C-uppsats, vol.1.


    Årets artister

    Jag höll på att sätta frukosten i halsen imorse när jag såg vad som stod i Kuriren. Det avslöjades nämligen vilka artister som kommer till Strömmingsleken i år. (För er som inte vet så är det ungefär samma sak som Cityfesten i Gävle fast i betydligt mindre skala). Och håll i hatten nu, denna gång verkar det som att Rocktools, Nordman och Anna Sahlin får kliva åt sidan till förmån för inga andra än H.E.A.T, Star Pilots och självaste Alcazar! Funderar starkt på att befinna mig i Söderhamn den helgen för att kolla in spektaklet, kan bli roligt!   

    Pm:et har blivit några rader längre och snön som vräker ner från himlen har skottats bort från uppfarten en gång. Fortsätter det i samma takt får det snart bli en ny paus från skrivandet för att hjälpa våren på traven.

    I min familj finns en medlem som har stor förkärlek till fåglar, varför inte kalla henne för fågelskådare. För såhär kan det se ut en helt vanlig vinterdag... (snön är nämligen inte någon favorit)

      

    ...jag ljuger så bra...

    Om jag tidigare idag råkade nämna något om att jag skulle skriva PM så ljög jag. Jag som är så dålig på att ljuga, ljög så jag nästan trodde mig själv. Men när motivationen är nere på noll och sötaste Skrållis vill leka med mig altenativt sova på tangetbordet, ja tydligen är det bekvämt om man är katt, är det svårt att koncentrera sig. För det där pm:et gott folk är som jag tidigare nämnt aptråkigt...

    Blev en sväng till E-Center istället medan mamsen var och simmade på Hällåsen. Och äntligen hittade jag ett par nya löparskor, så nu är det bara för snön och isen att försvinna så ska jag springa som aldrig förr! (påstår jag nu)


    Ett stycke sko... presentkort måste vara ett underbart påhitt :)

    Snöigt värre...

    Igår kväll kom jag hem till Ljusne och här vågar jag påstå att det finns det snö, och som om det inte vore nog så snöar det dessutom för fulla muggar nu...

    Började dagen men att prova Kelloggs nya flingor, någon som smakat? (bild nedan) Så nu när jag fått massa ny energi (?!) ska jag gå över till att skriva PM. En uppgift som tyvärr inte känns särskilt motiverande, men å andra sidan lockar inte vädret med någon friluftsaktivitet heller så en förmiddag framför datorn får helt enkelt duga.

      
    Observera våran postlåda längst ut till höger av snödrivan (på mittenbilden)


    Min lördag+några fredagsbilder

    Efter att föregående blogginlägg publicerats har mina åsikter om "rockgrabbarna" ändrats igen, de går numer under kategorin trevliga och med ett stycke humor. Jag fick nämligen äran att tillsammans med min granne eskortera de småslitna grabbarna till kåren där deras minibuss stod parkerad. Så för att ta oss dit packade vi in oss (åtta personer) i en liten bil och det var där mina åsikter började ändras :) När killarna sedan fått in instrumenten och sig själva i den "silvriga faran" så var det bara för mig och Rickard att riva scenen, städa, bära bord osv. Tog omkring fem timmar innan det började likna en matsal igen...

    Framåt åtta-tiden var det dags ställa in siktet på Matildas gamla kvarter, nämligen Valbogatan. Där vankades det Mello och alkohol. Ja alltså, alkohol för alla utom mig, låter det bekant kanske? Känns som att jag blivit värsta tråkiga personen,  men jag vill bara bli kvitt den ständiga och eviga förkylningen så jag kan börja träna igen!! Var hur som helst ett gäng blivande sjuksköterskor och sisådär tio andra glada själar samt en vovve närvarande. En trevlig kväll som för vissa är ett minne blott, haha!



    Sist men inte minst så kommer här några bilder från i fredags...


    Jag, Sanna och Maria på väg till kåren.

      

    En riktig rocktjej blir jag nog aldrig...

    Kåren var för kvällen omgjord till en mysig träffpunkt där såklart scenen stod i centrum. Jag visste redan innan vi gick dit att det inte riktigt skulle vara min musiksmak, men jag tycker ändå att det stundtals var helt okej. Så vid midnatt traskade jag med gott humör mot Brändströms när Maria och Sanna begav sig ner mot stan. 03.30 var jag inte längre lika positivt inställd till "rockmusiker". Att de har starka röster och kan föra oväsen kanske ligger i deras natur, men det ligger inte i min att väckas vid den tiden av att de dundrar upp i lägenheten ovapå min. Som tur var däckade de efter en knapp timme och jag kunde återgå till sovandet.


    Rock the night away!

    Kåren it is tonight!
    Blir dock en lugn kväll för min del, och den börjar med att spana in snyggingen Martin Stenmarck hemma hos Maria. Ja alltså han är ju inte hemma hos henne, men på hennes tv :)

    Är ni på jakt efter ett fotbollslag att spela tycker jag att ni ska kolla in denna blogg http://laiklovers.blogg.se Mitt underbart galna lag!


    Torsdag

    Idag känner jag åter igen min egen spegelbild, sen om det är något positvt låter jag vara osagt...
     
    Har varit på en otroligt seg föreläsning på förmiddagen och nu sitter jag med en kopp ♥-te och funderar på om jag ska orka grabba tag i böckerna, eller om jag ska vänta tills imorgon då jag och Alex ska inta grupprummet. Funderar också på om jag ska följa med Maria och Sanna till kåren där det vankas rockpub imorgon kväll. Det vore roligt att se Nifters spela eftersom jag "känner" deras producent Peter, samt att det är gratis, så egentligen kryllar det inte av godtagbara bortförklaringar. Men vi får se...

    1. Mina fotoalbum är tyvärr hemma i Ljusne, men hittade en bild på mig och Peter tagen för en herrans massa år sedan... (jag bjuder på den)
    2. Han kallas för PP, vad det står för låter jag vara osagt, men snygg är han iaf!
    3. Peter hemma i sin studio.

      

    Sist men inte minst, Grattis på födelsedagen Jenny!!

    Jag har huvudrollen i en av Disneys stora filmer!

    Jag ser ut som Quasimodo från Ringaren i Notre Dame! Nej, jag har ingen puckel på ryggen, men mitt ena öga påminner väldigt mycket om hans (ögoninflammation). Nere på porten sitter en affisch som berättar att det är filmtema ikväll på Lilla Vall, kanske jag ska dra dit och vinna pris för bästa utklädnad...

    Jag som så duktigt skulle plugga i bibblan hela dagen, men är inte så sugen på att visa upp mitt nya jag så det blir inget av med de planerna. Dock har jag varit upp till apoteket och fixat en ögonsalva, så imorgon ser jag förhoppningsvis lite mer ut som förut. Då "måste" jag nämligen till skolan där vi har föreläsning om kvantitativa och kvalitativa metoder samt litteratursökning, det känns som att detta kan vara bra inför uppsatsskrivandet...

    Before:                     After:
     



                                                                               

    2009-03-03

    Idag har jag promenerat i förmiddagens solsken med Sara.
    Idag har jag längtat till våren.
    Idag har jag kört bil.
    Idag har jag varit i Valbo med mamsen, lillebror och hans Sofie.
    Idag har världens bästa morfar varit ihos mig och hälsat på.
    Nu har jag hemlängtan.


    Vårsol hemma på Åängsvägen.


    Saknar min lilla sötnös som ju befinner sig i Ljusne- ännu mer hemlängtan!

    Vad är det frågan om?

    Jag tror att han är tillbaka.
    Jag pratar om mannen som tycks gilla att hänga i min lägenhet utan att synas. Men visa att han finns här är han inte ett dugg rädd för. För knappt 1 ½ år sedan skrämde han mig så mycket en kväll att jag inte vågade sova hemma, men det ska han inte lyckas med igen. Har ju fått förklarat för mig att han inte vill mig något ont. Men frågan består fortfarande, vem är han och vad vill han?

    Den här gången tycker han antigen att jag spelar för hög musik eller så faller den inte haonom i smaken. Helst plötsligt sänks den nämligen och displayen visar att volymen minskar, utan att jag inte är i närheten av varken stereon eller dosan. Har även börjat funderat om han har något att göra med att badrumsskåpet stod helt öppet en morgon samt att dörren var olåst när jag vaknade i torsdags... Detta är saker som sker per automatik så visst kan jag ha glömt att låsa dörren samt stängt skåpet, men att det sker med två dagars mellanrum och nu musiken gör att jag ändå funderar över det... Lite mystiskt är det allt.

    Idag har jag och Maria hälsat på hos farbror polisen :) Har även hunnit med en promenad längs hälsans stig med Anette. Nu ska jag bege mig till 9b och kika film och dricka blåbärste. Ha en trevlig kväll!

    En toppenkväll!

    Det blev helt klart en lyckad kväll igår! Den började med tacos hemma hos Anette och därefter gick vi över till vinet. Lagom till Melodifestivalens början hade hela gänget samlats; Anette, Karin, Matilda, Sandra, Sara, Jenny, (jag) och senare kom även Maria. En mycket trevlig tjejfest blev det och Heartan var också helt okej, dock aningen för mycket folk...
    Jag och Matilda passade förresten på att besöka ett tidigare outforskat rum, svängdörrar minsann haha!

      
      
    Kikade på "gamla" bilder och vips så var glasögonen åter en



    Tack för en toppenkväll mina vänner!


    RSS 2.0