...

Jag har en sån där pirrande känsla i magen... hihi, önskar jag kunde säga mer. Men det kommer.

Jag drömde förresten att jag gifte mig i natt, jag hade hittat en riktigt snygg och blond (?!) kille. Jag hade en gammelrosa klänning och jag är rätt säker på att vi höll till i Ljusnes kyrka. Drömmar alltså....

Fortsatta internetproblem har jag också, men till veckan ska det nog vara fixat och då är jag tillbaka här igen.
Trevlig helg!

Internetproblem.

Mitt internet vill inte fungera, det har gått en vecka nu. De första dagarna var det bara skönt men nu börjar jag sakna det lite... så passar på att kika runt lite nu när jag sitter i skolbibblan. Egentligen är jag ju inte längre student, men utan dator hemma kan man ju heller inte skicka iväg sitt CV så då är bibblan perfekt. Ska gå ner till 3 på stan när jag går härfrån och fråga om de vet vad internetproblemet beror på... men tycker inte om att gå in i den affären när det står två-tre unga killar där bakom disken... jag vet, jag är töntig.


Träningsvärk imorgon...

Har varit på ett tokjobbigt brottar/fyspass med fotbollsgänget. Varjenda liten muskel i hela kroppen skakade under "slutspurten" som vår brottare kallar det... sitta 90 grader i 4 minuter och sedan göra plankan i 3 omgångar där varje omgång är 1½ minut. Jag kan lova att svetten droppar från pannan, men otroligt skönt efteråt! Nu laddar jag för en heldag i bibblan imorgon, måste börja skriva på slutuppgifterna som blivit liggandes då jag har jobbat.


Tidsfördriv

Efter några dagars kattvaktande hemma i Ljusne, medan mamma och pappa flyttade syrran och diverse möbler från Kalmar till Stockholm, kom jag igår hem till Gävle igen. Ljusnevistelsen bjöd bland annat på två träningspass med Wallvikstjejerna, besök hos farmor, matlagningsmys följt av filmkväll med Maggi och Forsa. Men ändå var det skönt att sätta foten på perrongn i Gävle igår eftermiddag. Blev en promis med Alex och Elin till Willys och sedan en lååång filmkväll i min soffa med Rickard. Nu borde jag egentligen plugga då slutuppgifterna ska in på fredag, eller egentligen söndag, men vem har lust att plugga hela helgen... not me!
Men istället för att skriva på en tråkig uppgift kör jag väl en omgång av mitt senaste tidsfördriv innan mat och träning väntar.

Tuesday lovely tuesday!

Jag skulle inte ha varit så negativ inför tisdagen, för det blev den bästa tisdagen såhär långt 2012.

Vi hade den långa föreläsningen i skolans musiksal så på rasten stannade jag och Sanna kvar en stund och hon underhöll mig med gitarrspel och fin sång... jag vill också kunna! På eftermiddagen fick vi i uppgift att fråga 10 studenter "vad mobbning är för dom" så jag och Sanna sprang runt som två stjärnreportrar i bibblan, korridorerna och caféterian.

Efter skoldagen mötte jag upp Maggi på stan och tog en långfika på Java. När jag skickat hem henne med 18-tåget blev jag bjuden på lyxmiddag hos Alex. Där kom vi också fram till att vi den närmaste månaden ska satsa på träning "Biggest looser á la Sofie och Alex" (dock utan vinnare och ingen hets på att gå ner i vikt eller inte få äta något onyttigt ibland). Vi hittade också snygga träningskläder och löparskor, klicka här om du vill se.

Så nu är jag taggad för kvällens träning, med en öm fot kan man ändå köra brottarträning/fysträning med fotbollsgänget - det har jag bestämt.


Effektiv måndag.

Klockan är bara tre men jag har redan hunnit med en förmiddag av grupparbete och ett par timmar på stan med Sara, det är skönt att vara student ibland! Imorgon däremot har vi föreläsning mellan 9-16, då är det inte lika roligt att vara student längre. Jag tycker det är lite väl många timmar och sitta på en hård och obekväm stol och bara lyssna.
Nu ska här städas och senare blir det en sväng till fotbollsträningen för att hämta mina skor som jag visst glömde på cupen i lördags.. någon träning blir det inte för min del då foten endast passar i foppatofflor och uggs (eller vad sånna mjuka stövlar heter). Men vad gör väl det om 100 år - tror det ska bli mitt nya motto.

Fotboll, fotboll, fotboll.

Fredag och lördag har inte bestått av något annat än fotboll. I fredags kikade vi på KM hemma i Söderhamn hela dagen, kan man inte längre spela så måste man iallafall vara där och känna stämingen och heja på favorittjejer i Wallvik. Lördagen var det så dags för mig att göra premiär i min nya matchtröja då det vankades Bilma cup i Ockelbo. Herregud vilket jävla tempo, vissa dammatcher här liknade herrmatcherna vi sett under fredagen... hjälp!!? Det sägs att div 3 här nere är som div 2 hemma och jag börjar förstå varför.. och som om inte det vore nog fanns några div 2 lag med, bland annat vi (då halva vårt lag spelar i div 2 under säsongen.) Vad har jag gett mig in på?? Såg även herrlag som spelade i div 1, snacka om fartfyllt, stenhårda skott och perfekta passningar. Kul var det, även om jag föredrar KM. Avslutar med gårdagens uppvärmningslåt!

Torsdag

Jag har lagat punktering på en cykel och kopplat in en dvd, man skulle lätt kunna tro att jag har gått och blivit en man. Men så blir jag snabbt påmind att så är inte fallet, fan jag fattar knappt hur man svarar i min nya telefon. Än mindre hur man för över bilder från den till datorn, så tills jag fått koll (läs: hjälp) blir det inte många bilder här inte...

Det är fortfarande en enda oreda i garderoberna och väskaorna står kvar på samma ställe, ouppackade. Det känns som jag i ett nötskal, har ärvt min käre pappas sinne får ordning och reda... Men de får stå där ett tag till, för om ett par timmar väntar ännu en fotbollsträning och sedan bio.


Måndag

Kom tillbaka till Gävle igår kväll och är nu i uppackningsfasen... det går sådär otroligt segt för jag inser att det egentligen skulle passa perfekt att riva ut alla kläder i garderoberna och rensa. Men samtidigt har jag inte tid att göra det idag så väskorna står där innanför dörren, är ju inte säkert att jag imorgon tycker att det är en lika bra idé att rensa...


Om du letar efter nån som ger mer än den tar
och nån som gör dig glad
mer ofta än ibland
Då ska du inte välja mig

RSS 2.0