Vet ni vad...

Nu är det snart ett nytt år och det året ska bli helt fantastiskt bra!!

Gott nytt år och ta det lugnt med både champagne och raketer!

Från nyår 09/10

Ajajajaj!!

Jag ska skriva om tomten, om mina fina julklappar och om min härliga släkt... Men jag vill inte vara som alla andra och skriva om det just nu, så nu uttrycker jag istället mina klagomål över den ömma och onda kropp som mitt huvud sitter fast på.

När jag kom till Ljusne i onsdags var det nätt och jämt att jag hann byta om till träningskläder innan ett fyspass på brottarmattan väntade tillsammans med tjejerna i fotbollslaget. På torsdagen var det kört, varenda liten rörelse gjorde att det kom underliga ljud (¤¤%&##¤) från min mun... Det spelar ingen roll att jag har tränat lite själv, de där mördarpassen tar död på samtliga delar av min 171 cm långa kropp. Julaftonen var nästan lika orörlig den, satt jag mig ner på golvet med de små barnen så reste jag mig helst inte mer en dagen. Imorse kl 8.30 (!) var det så dags för nästa träningspass, bort med julmaten!! Men det är skönt att ha ont när man har träningsvärksont, intalar jag mig.

Två julaftonar har jag klarat av på två dagar.
Mer om det nästa gång.

Det börjar vankas hemfärd...

Imorgon efter jobbet åker jag hem till byn för att fira jul och allt det där. Känner dock inte ett dugg för att packa och har inte en aning om vad jag borde ha med mig. Träningskläder och nåt fint till julafton lär väl ska ner, men sen då? Vet inte heller hur läge jag blir där hemma... Säga vad man vill, men I-lands problem är fan också problem!

Har nyss haft min Maria här, nu ses vi inte på länge... :( Men tack för den fina presenten, den ska jag bära med mig varje dag och veta att du `tänker på mig´. (Ni ska få se vad hon gav mig så småning om.)


Vi ses i Götet vännen!!

3 dagar

Tre dagar kvar på jobbet, tre. Buhu, jag vill inte sluta... Jullov är jag i stort behov av, men den 7 januari vill jag återgå till jobbet såsom det har sett ut under hösten. Jag vill vara kvar hos alla underbara människor på OP och jag vill ha Henke kvar i skrivbordsstolen bredvid mig. Jag tycker inte om förändringar, inte i sådana här lägen iallafall. Men det kommer att bli bra. Det måste bli bra. Jag får se till att det blir bra.

Nu ska jag först njuta av de tre sista jobbdagarna och sedan av mitt första betalda jullov som lärare. För det är jag värd.

....

Rickard fick mig att inse att jag skrivit något här på bloggen som jag kanske inte borde ha gjort, så nu är det borta... istället tänkte jag nu ta och skriva några väl valda ord om Rickard.

Han tror att han är bäst, men vi runt omkring upplever honom som pest.
För att orka lyssna på hans storhetsvansinne, gäller det att ha fungerande öronproppar därinne.
Jag har känt honom i tre lååånga år och jag har av ilska många gånger slitit mitt hår. 
Jag är en gottegris så att jag umgås med honom beror endast på att han ibland är snäll, och ger mig en karamell. 
Tack för mig, det var allt jag hade att säga om dig.


...jag tror att alla redan förstår att det jag egentligen menar är detta;
Du är en av de finaste människorna jag känner och du har gjort så mycket för mig, förmodligen mer än vad du själv vet om. Skulle jag säga att våran tid tillsammans alltid varit rolig och som en dans på rosor skulle jag ljuga. För vi har haft våra stunder när (åtminstone jag) tänkt att här tar det slut, det är inte värt att lägga mer energi på detta. Men vad det än har varit, så har vi kommit ur det ännu starkare. Underbara, fina vän. Hoppas jag aldrig behöver fundera över hur mitt liv skulle se ut utan dig.

Tack för att du finns.

Snygg lärare och toktrevlig onsdag.

Jag fick en gullig kommentar idag i badhuset. Satt och tittade på mina elever som simmade och en kille i 10-års åldern kom fram och frågade om han fick hoppa från trean (trampolinen) eller om den var avstängd. Jag svarade att jag inte visste eftersom jag inte jobbade där men att han skulle fråga badvakten i röd tröja.
- Men vad gör du här då, eftersom du inte badar?
- Jag är lärare, så jag är här med mina elever som simmar.
- Men då är ju du en snygg lärare!
Haha sådär ja, min torsdag var räddad!! :)



Från en sak till en annan. Åt julbord igår på lunchen med OP-gänget. Huuuur mycket mat som helst och som om det inte vore nog så var det ett enormt efterrättsbord. Gissa vart jag la mitt krut ;) Chokladtårta, tryfflar, fruktsallad, cheesecake, vit chokladmoussetårta osv. Jag var mätt i åtta timmar efteråt...

På eftermiddagen åkte vi idrottslärare till Vasaskolan och diskuterade Gy11 tillsammans med dem och Borgis. Därefter gick vi till Absint och drack lite öl och lekte en lek. Jag och Henke vann (vilket ju innebar att Polhem vann), tydligen viktigt för vinnarskallarna i mitt arbetslag :) Efter vinsten gick vi och firade det hela med middag på O´learys och där blev vi kvar in på småtimmarna.

Att jag har underbara arbetskamrater är ingen nyhet för någon, dom är helt fantastiska och jag ska njuta av de åtta dagar jag har kvar med dem!


Vintermys!


Det går i ett!!

Tiden går så fort att jag inte hinner med! Jag klagar dock inte, mina dagar är fylld av roliga saker såväl på jobbet som på fritiden. När jag får en liten stund över ska jag lägga in ett gäng bilder på allt som händer och från den toktrevliga helgen som varit...
Tills dess, sköt om er och gå inte med Foppatofflor utomhus!!



RSS 2.0