Lås dörren för guds skull!

Se även föregående inlägg,. Två unga personer mördade samma helg... Går en mördare lös i Söderhamn eller vad är det frågan om?

Ur Aftonbladet idag:
Polisen undersöker just nu ett misstänkt mord i Söderhamn. En person ska ha påträffats död i sin lägenhet vid 15- tiden under söndagseftermiddagen. Enligt polisen är offret en 27-årig man. Flera patruller finns nu på plats och polisen har inlett en förundersökning gällande mord.
– Vi vet att den här personen blivit mördad, säger Sune Nordh, förundersökningsledare vid polisen i Söderhamn. Det var en privat person som larmade polisen. Personen misstänkte att någon blivit skadad i en lägenhet. En polispatrull skickades till platsen för att kontrollera uppgiften. I lägenheten hittade man den döda mannen. Han hade flera sticksår på kroppen.
– Han har troligtvis blivit mördad med stickvapen, säger Leif Andersson, vakthavande befäl vid polisen i Gävleborgs län.Nu jagas gärningsmannen.
– Vi har en misstänkt gärningsman, men ännu ingen gripen, säger Sune Nordh.Polisen tror att man vet varför mannen mördats.
- Ja, men det är inget vi vill gå in på just nu. Polisen har spärrat av trappuppgången i huset där den mördade mannen hittats.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0