Helgen

På kvällningen i fredags åt jag, Anette, Matilda och Maria god grekisk mat på Mezopotamya. Därefter tog vi sikte på godisbutiken för att plocka i några godingar inför kvällens idol. Lördagen spenderades på stan med Matilda och Anette, våran stockholmare kommer till Gävle och shoppar :) På kvällen var det dags för fest i Stigslund och senare Harrys.

Vår egen mäklare Sandra stod för kvällens underhållning, för hur underhållande var Sverigematchen egentligen? ...nej, just det. Sandra däremot hade några klockrena kommentarer som lyste upp tillvaron mitt i VM-missen.

"Hur lång är fotbollsmatchen, 94 minuter eller?"

Anette funderade över att köpa ett 10-gångerskort på Upptåget och den idén nappade Sandra direkt på.. -Jaaa ett 10-gångerskort på Harrys, fan vad bra!

När vår taxibuss (en sådan för 8 personer) kom var vi några som var lite snabbare in och såg efter en liten stund att Sandra kom ut. Till vår förvåning gick hon till en bil som stod framför taxin och försökte få skjuts... En blå Audi, eller nåt åt det hållet, hon knackade på fönstret och ryckte i handtaget.. haha som vi i taxin skrattade (och antar att de i den blåa bilen gjorde detsamma.) Taxiskyltar är överskattat!

Nu till några bilder från mobilen...


Inga glada miner efter fotbollsmatchen direkt...


Hur man gör en god drink? Titta nedan så visar Matilda och Sandra...

    

Söndagen sedan bjöd på film, 17 again. Den var helt okej men mer än okej var huvudrollsinnehavaren Zac Efron. Hur snygg får man vara??


Kommentarer
Postat av: Maria

Ge mig!!! åhh, som jag vill ha...hahaha....och som vi dräglade över han under filmen;)

2009-10-13 @ 19:33:04
URL: http://mariawistrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0