Fotboll är inte det enda man sparkar

Det var ett otroligt underhållande och extremt skönsjungande avsnitt av Körslaget igår... Om jag är bitter för att jag såg det? Absolut inte,  jag bara älskar att förlora spel och se de andra hånflina så mungiporna når upp till ögonvrån. Men något positivt som kom ur det hela var ju att jag fick se min guldiga gosse gå vidare till nästa vecka, tack Sverige!
Förresten måste jag också tipsa om en fantastiskt god efterrätt, nougatparfait med jordgubbar. Vi snackar Nobelklass alltså. Helt outstanding. Jag är mållös.

Dagen har bestått av diverse aktiviteter. Klockan 9.00 vankades det fotbollsträning, sedan har det hunnits med sparkåkning, stressboks- läsning och en hel del annat smått och gott.
Under sparkturen fick jag för övrigt en av mina många snilleblixtar, jag myntade ett uttryck (tror jag åtminstone). Istället för att säga att man är ute och åker spark, kan man säga att man är ute och sparkar.  Om de gick hem hos mitt sällskap låter jag vara osagt, men frågar ni mig anser jag det är ett viktigt sparande inför framtiden. Kanske tar bokstäver en vacker dag slut och då är dessa uttryck värda mycket.



(Bilden är inte dagsfärsk utan från slutet av december, Stina och den lilla sparken deltog inte idag)


Kommentarer
Postat av: Matilda

Jag förstår... Klar man kan sparka spark! :)

2009-01-18 @ 20:04:50
Postat av: "Laxen"

Haha jag tänker ta till mej ditt nya uttryck med det samma! Även om jag inte är ute och sparkar så tänker jag påstå det ändå, bara för att det låter så kul. Nu ska jag gå ut och sparka! (Egentligen ska jag gå och sova).

2009-01-20 @ 00:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0