Glad påsk!

 
På skärtorsdagen tog jag och systeryster en sväng in till stan (Söderhamn) för att kika lite... Vi kom hem med en varsin skinnjacka så det får gå under kategorin: lyckad aktivitet.


Lite senare samma dag var det dags för match. Tyvärr får den gå under kategorin: lite minde lyckad aktivitet. Vi förlorade med 4-2 men det ska tilläggas att vi hade en utespelare i målet, utan handskar dessutom!! Däremot anser jag att det var lyckat eftersom jag orkade ännu en 90 minuters match, och att vi stod för det helt klart snyggaste målet. Efter oss spelade Söderhamns FFs herrar (bilden) och helt plötsligt stod det fotografer från tidningar vid planen, var de höll hus under våran match kan man ju fundera över.

 
Dagen har bjudit på en lång cykeltur, det heter väl inte långfredagen bara ändå?! Det bar av till Åsbacka för att köpa lite påskiga blommor, så ett par mil var vi nog uppe i innan vi var åter på Åängsvägen. På hemvägen möter vi tydligen våran fotbollstränare i en bil för han ringer och säger va gör ni? Det är uppenbarligen inte självklart att man är ute och cyklar när man sitter på en cykel och trampar ;)

Kategori: lyckad aktivitet.


To be continued...

Till sist tänkte religionsläraren i mig passa på att berätta lite om påskens dagar för de som missade skolans religionsundervisning...
skärtorsdagen instiftades nattvarden av Jesus och han blev senare på kvällen förråd av Judas och fängslad. På långfredagen blev Jesus hånad och misshandlad av Pilatus soldater och fördes till Golgota för att korsfästas. Påskdagen är glädjens dag eftersom Jesus då återuppstod.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Härligt att du förklarar vad påsken innebär! =) Hoppas du har det bra i Ljusne! =) Ses nästa vecka igen!!

2009-04-11 @ 13:19:27
URL: http://alexiandria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0