Man måste ju få leva också!

Kom hem från jobbet kl 18.25 idag och åker tillbaka kl 06.00 imorgon... det är inte många vakna timmar man får spendera utanför jobbets staket. Men det gör inte så mycket för imorgon får jag gå hem kl 13 och ska spendera helgen med min fina ålänning som äntligen är i Gävle en sväng.

Så var det ju det här med socker också, just nu är jag inne i en liten period där jag undviker sånt. Har blivit bjuden på både kärleksmums och tårta på jobbet denna vecka men hållit mig ifrån det, inte likt mig. Dock ska jag unna mig ett par glas vin i helgen... man måste ju få leva också!


Före tuppen.

När man är lärare slipper man ju det här med öppningar alldeles för tidigt på morgonen, men när man är på en förskola så är det bara att gilla läget. Imorgon måste jag kliva upp 05.00, alldeles för tidigt för mitt eget bästa... man kanske borde gå och lägga sig för kvällen typ nu för att vara någorlunda pigg imorgon. Jag ska bara träna först.
                                 

Helg.

Lördagen spenderades till viss del vid fotbollsplanen där det hejades på laget som spelade match i solskenet, faktum är att alla hade shorts utan underställ = vår?!
På kvällen väntade sedan hembakad pizza, chokladtårta och Mellokväll hemma hos Karro. Grattis Loreen, stackars Danny. Fina Danny. Efter finalen åkte jag och Mickis bort till Rickard som haft besök av två killkompisar från Norrköping under helgen. Vi spelade Hur fan visste du det och jag och Alexander kammade hem segern, viktigt!



Söndagen började jag med en cykeltur upp till Sätra för att titta på laget som spelade match igen, denna gång hade jag med mig Rasmus så vi satt och njöt av solen och snackade lite skit. Sedan blev det en promenad med Camilla i luren och därefter en promenad med Alex till Willys. Så när jag sedan kom kom hem till Rickard på kvällen var det inte många knop kvar i min kropp efter all frisk luft. Vi slog på ett par filmer, närmare bestämt Valentins day följt av Message in a bottle. Gillar New years eve mer än Valentines day, så har ni inte sett den förstnämnda tycker jag ni ska göra det.

Rasmus odlar snödroppar utanför sitt hus :)

Nu jobbar jag på dagarna och tränar på kvällarna så mycket till liv finns inte under veckorna, men jag ska inte klaga. Eller jo, lite faktiskt, för min fotjävel vill aldrig sluta göra ont. Hur lång tid ska det behöva ta innan jag kan slå en passning utan att behöva bita ihop för att det gör så ont, less!!

Åter till Big Brother-tittandet... orkar dock inte med han den där Sipan.


Bilder, bilder och bilder.

Såhär såg helgen i Stockholm ut...

Eftermiddagspromis på fredagen med utkik över nya arenan.


Pizzabak på kvällen.


Lördag innebar shopping och sightseeing, inväntar pendeln in till stan...






Paus nere vid vattnet.





På söndagen tog vi pendel och buss till Kista galleria.


När vi sedan skulle hem lyste solen så härligt och vi hade ett par timmar att slå ihjäl innan Rickard skulle hämta upp mig så vi bestämde oss gör att gå hem. Här söker Anna vägen hem, ca 6 km, vilket skulle bli alldeles lagomt tidsmässigt. Det uppstod dock ett problem... det är inte lätt att hitta vägar.

Till sist hittade vi skyltar som skulle leda oss hem, problemet var dock att alla visade olika håll...


Vi hamnade i ett natrurreservat...


...långt ifrån storstadspulsen.


Hittade en runsten när vi återigen nådde civilisationen efter 1 h 20 minuter. Hann precis hem innan det var dags för mig att återvända till Gävle där det skulle tittas på Så ska det låta med tjejerna och sedan avsluta det hela med film hos Rickard. Snipp snapp snut, så var den helgen slut.

Igår var jag hos Rasmus och tittade på bilder och filmklipp från äventyren i Mexico och ett par andra länder i Sydamerika. Det roligaste kan ha varit när Pawel skulle filma utsikten från ett ställena där de bodde och börjar "Jaha, så var man då i Guacamole... eller va fan, Guatemala menade jag...". Senare blev det lite Zlatan.




Idag har jag promenerat med Matilda och Melker i Boulognern innan vi lunchade på stan och sedan tog oss ut till Oves. Och heja Melker som lärt sig gå sedan sist jag såg honom, stora killen! ...snart kan vi spela fotboll. 

Fredag!!

Det är fredag, jag lyssnar på Dannys amazing på högsta volym, solen skiner, det är vår i luften och jag ska åka till systeryster i Stockholm. Det är inte konstigt att jag är på sånt bra humör!

Väskan är packad och jag har lockar i håret, nu väntar jag bara på att Rickard ska sluta jobba så åker vi söderut. För honom väntar umgänge med Anders och imorgon Globen och Avicii, jag och Anna däremot ska mysa runt på stan och shoppa, kika Mello och bara ha det bra i solskenet som utlovats. Behöver jag säga att jag lämnar vinterjackan och mössan hemma?

Trevlig helg mina vänner!

                       

RSS 2.0