Ho, ho solen??

Alltså vad är det här för sommarväder??? Har varit ute på Alderholmen en ynkaste gång än så länge, det är ju för illa. Däremot har jag hunnit haft finbesök av Maria, trevligt som vanligt! :) De kvarvarande semesterplanerna är Örebro och Åland, skoj skoj!
I onsdags var Sean Banan och Molly Sandén med på Sommarkväll nere på torget och givetvis var Mello-Sofie där i sällskap av Karro, Linda och Rasmus. Fastnade för Mollys nya låt, gillar texten...


Tillbaka!

Jag tänkte att det var dags att skriva en rad här igen... sista dagen som 26-åring och allt. Jag önskar att jag kunde säga att allt är på topp, och det är det nästan, bara det att något är tokigt med min sköldkörtel (tror de) så jag har ätit massa kortison som jag inte mått nå vidare av och idag har jag varit och tagit nya prover. Tre rör fattigare på blod och en herrans massa andra tester så om en vecka får jag svar och förhoppningsvis blir allt bra snart! Förrutom detta så har jag bakat tårta inför imorgon då det kommer några vänner på fika, brownietårta med hallonmousse, får se om det är lika gott som det låter! Alltså det här med att önska sig saker när man blir äldre, mamma frågar och frågar och det är lika svårt varje gång... som liten hade man ju en färdig önskelista flera månader innan födelsedag eller jul, men nu är det inte lika lätt längre. Fan, allt blir krånligare när man blir äldre!
Nu funderar jag på att smita ut och plocka (stjäla?) några blommor från hyreshusets jasminbuske, de luktar ju så otroligt gott och skulle göra sig fint här på bordet imorgon!

RSS 2.0